Transformation och healingprocesser

Det är en ganska intensiv tid just nu för många. Och då menar jag inte alla julbestyren, utan att det händer mycket inom oss. Vi har stora möjligheter nu att släppa taget om gammalt, sånt som inte längre stämmer överens med de vi är, och sedan öppna upp för nytt.
Min känsla är att det ganska snart kommer öppna upp sig så att energin kan flöda friare.
Jag upplever det som att övergången från 2020 till 2021 är ett stort steg för oss alla. Både kollektivt och på ett personligt plan.
Det känns som att 2021 kommer att vara ett fortsatt år av transformation men att en stor blockering kommer att ha lösts upp innan 2020 är slut.
Kanske löser den blockeringen upp sig på måndag när Saturnus och Jupiter har sitt möte.

Viktigt att göra val

Det viktiga är att vi alla är närvarande i våra liv och gör val utifrån vårt högsta bästa. Det känns som att de val vi gör nu har större påverkan på vårt framtida liv än vad de val vi innan har gjort.

Vad har du i ditt liv som du skulle vilja lämna bakom dig?
Vad skulle du vilja ha istället?

Kraftiga healingprocesser och serie av målningar

Jag för min del går igenom kraftfulla healingprocesser där jag får hjälp av mitt team att frigöra mig från gammal energi som suttit djupt, djupt inkapslat under många liv. Under denna process har jag börjat måla på papper i stället för på canvas. Jag blandar olika tekniker, tex akvarell och akryl. Det är så spännande att se hur en målning växer fram. Först tecknar jag upp konturerna och sedan låter jag akvarellen flöda mer eller mindre fritt inom dessa. När akvarellen flödat färdigt målar jag dit en mer strukturerad omgivning.

När akvarellen kommit på plats sätter en healingprocess inom mig igång och när den processen är klar målar jag dit strukturen. Under tiden jag målar dit strukturen känns det i hela mitt energifält hur allt renas ut och stabiliseras i den nya formen. När målningen sedan är klar är det dags att starta upp nästa och samma procedur påbörjas igen.

Denna bilden är den första jag gjorde i denna serie och guldet är 18 karats guld. Denna kvinna har ett halsband med Metatrons kub. De andra målningarna har även de olika symboler inbäddade på olika sätt. Det ska bli så spännande att se vad detta blir i slutänden 😀

Jag kanske återkommer med målningarna och dess budskap längre fram 😀

Nu vill jag önska dig en fin tredje advent!

Med värme
Annette

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *