Lite vägledning inför kommande vecka

Wheel of fortune

Är du redo att låta Ödets hjul snurra? Är du redo för nya äventyr här i livet?

De två föregående veckorna har vi fått se hur vi nått våra mål och stolt klappat oss själva på axeln samt vilat under ett träd av överflöd. Livet är cykliskt och står aldrig stilla.
När vi följer flödet utan att stoppa upp det kommer vi alltid fram till nya vägskäl, nya mål, nya upplevelser. Allt vi uppnått fram till nu finns där som en grund men för att fortsätta leva i flödet behöver vi ta nästa steg. Kvinnan i förra veckans läsning kommer inte att flytta från sin trädgård av överflöd men hon kommer att resa sig från sin divan och bygga vidare på sitt drömliv. Kanske gör hon en inspirerande resa med vetskapen att hon alltid kommer att komma tillbaka till sin härliga hemvist.

Denna vecka visar korten att det är din tid nu, om du vill. Du kan snurra på Ödets hjul och se vad som träder fram. Vilken väg ska du gå från nu och en tid framåt?
Vi kan se på hjulet att det finns många olika upplevelser…… För mig sticker bla en bok, en ring och ett hjärta ut lite extra. Kanske jag ska skriva en kärleksroman 😉
Vad ser du tydligast på hjulet? Är det en väg du vill välja från nu och en tid framåt? Eller vill du låta hjulet själv bestämma vad som ska fylla ditt liv ?

Lyckans hjul kan prata om allt från känslor, tankar till rent fysiska händelser. De tidigare veckorna pratade korten om de fysiska drömmarna som blivit verklighet.
För att komma dit krävs att man gör det arbete som krävs. För att man ska klara av att göra jobbet som krävs behöver man tro på sig själv och lita på att det faktiskt går.

Jag skulle vilja be dig att under veckan som kommer, förutom att snurra på Ödets hjul om det är vad du vill, hålla lite koll på din emotionella hemvist. Vi har alla en emotionell hemvist vi kommer tillbaka till. Om den hemvisten är sorg och smärta är det alltid där vi landar när vi gjort en ansträngning för att skapa vår dröm. Om den hemvisten är lugn och trygghet är det där vi hamnar. Om hemvisten är glädje är det där vi hamnar. O.s.v.
Vad består din nuvarande hemvist av? Är du nöjd med den eller skulle du vilja göra en förändring? Om du vill göra en förändring är nu en bra tid och är du nöjd som det är, ja då är det bara att trycka gasen i botten, snurra på hjulet och köra.

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka! Om du vill prata med mig på Tarotguiderna hittar du mig dessa tider.

Om du känner att du vill ha hjälp att komma djupare i kontakt med dig själv och din egen sanning  går det bra att boka en transformativ session med mig. Eller kanske du vill gå min kurs där vi med hjälp av målning och meditation söker oss djupare och djupare in i oss själva för att frigöra vår själ och vår inre kreativitet. Du finner mer info om den HÄR

 

Allt gott!
Annette

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *