Lite vägledning inför kommande vecka

Nio mynt tarotSå skönt hon har det på sin vackra divan under ett träd dignande av rikedom i form av både mynt och färgglada frukter. På bordet bredvid henne har hon något gott att äta och dricka. Hon njuter av livet efter att tillsammans med sin man, som vi fick träffa förra veckan, ha arbetet hårt för att nå sina drömmar.

Hon berättar för mig att de har slitit hårt genom livet. Hon berättar för mig om hur de som unga och fattiga närde en dröm om att leva på en gård där de kunde skörda allt de behövde för att leva gott. Hon visar stora fält med torr jord där de gått och sått sina grödor och sedan vattnat för hand. Ibland har hon stuckit ner en vacker blomma för att det inte ska se så torrt ut.

Människor omkring dem sa att det där kommer ni aldrig att lyckas med. Det finns ingen näring i jorden. Men de lyssnade inte på andra utan följde sina hjärtan och jobbade hårt. De fyllde jorden med böner om välfärd samtidigt som de vattnade sina frön. Och se så långt de kommit. De har nu sin vackra trädgård och blomstrande fält med näringsrik och vacker gröda. Hon har nu möjlighet att vila och fylla på med kraft och energi under sitt favoritträd men en favoritbok. Så var det inte när de började. Då stupade de i säng tidigt varje kväll för att tidigt på morgonen stiga upp och jobba vidare. De levde på sin kärlek till varandra, åt lite men näringsrikt. Det är vad hela deras liv nu andas, kärlek och näring.

Kommande vecka

När jag frågar henne vad hon vill dela med sig av till oss för kommande vecka säger hon att det enda som räknas är dina innersta drömmar och kärleken i ditt liv. Lägg all din kraft där och låt allt annat vara. Hon säger att det är blåsigt ibland men att det alltid går över. Efter varje åskregn kommer en ny dag med frisk och härlig luft att andas. Tillåt dig själv att njuta av allt du har i ditt liv även om det är tufft i perioder. Det du sår nu kommer du att få skörda längre fram i överflöd. Du är värd det allra bästa.

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka!

 

Allt gott!

Annette

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *