Lite vägledning inför kommande vecka

På detta kort ser vi en man som står och tittar ut på sina ägor och känslan är att han känner sig väldigt lyckad. Han har lyckats med något som ger honom glädje och tillfredsställelse. Om vi tittar tillbaka på förra veckan där det var lite stökigt i energierna och du fick rådet att söka din inre balans så ser vi denna vecka att du med största sannolikhet funnit den. Du lyckades!

Han är nöjd men nöjer sig inte

När jag tonar in på mannen på bilden känner jag att han är nöjd med det han har uppnått men det betyder inte att han nöjer sig. Han vill mer och har tusen härliga idéer om vad mer han skulle kunna utveckla. Han har ett öppet hjärta, ett öppet bröst och där han står på sin balkong tar han emot solens strålar som fyller honom med kärlek och kraft. Dess strålar transformerar de stråk av smärta som han fortfarande bär.
Hela hans energi vibrerar av glädje och inspiration. Han vill måla tavlor och han vill skapa en fantastisk trädgård med alla underbara träd, buskar och blommor som han älskar. Han är precis i början av sitt nya liv där han på riktigt kan skapa allt det han önskar sig av sitt liv. Han vill dela med sig av allt som är han, av sin kraft, av sin inspiration, av sin plats på jorden.

Jag skulle säga att tipset till dig denna vecka är att fira det du åstadkommit, klappa dig själv på axeln och sätt igång med att skapa ditt nya liv precis som du vill ha det. Du har redan skapat grunden till din nya trädgård. Du har gjort grovjobbet, rensat bort allt ogräs, och nu ska du fylla den med dina favoritblommor. Det är nu det börjar 😀

Jag önskar dig en riktigt fin vecka!

Om du vill prata med mig personligen når du mig på Tarotguiderna enligt schema.

 

Frigör din själ och din kreativitet

Om du känner att budskapet denna vecka resonerar med dig har jag en kommande kurs som kanske passar dig.
Ropar din själ på dig och säger att den vill växa?
Känner du att du vill måla men inte riktigt kan?
Målar du redan men vill komma vidare i dig själv och därmed även i din målning?

Kursen är en onlinekurs och har som intention att frigöra din själ och din inre kreativitet utan att prestationstänk får något utrymme. Vi jobbar med meditationer och målar sedan fritt vad som kommer upp under meditationen.
Du lär dig om färgerna och dess dynamik. Du lär dig även en del tips, trix och grundläggande tekniker för att din målning ska få det djup och det liv du önskar. Huvudfokus ligger dock på att helt fritt måla fram och ut det du har inom dig. Ett växande i livet och i målningen.

Kursen finns i tre nivåer där du i den första jobbar helt självständigt, utan kontakt med mig eller andra deltagare. Den andra nivån är samma som den första men där ses vi efter varje lektion för att tolka, dela med oss, transformera och stötta varandra via Zoom. Den tredje nivån är samma som den andra nivån men där lägger du till egna privata sessioner med mig.

Du hittar kursen HÄR Kursen går ännu inte att köpa men om du vill anmäla ditt intresse redan nu eller ha mer info kan du skicka mig ett meddelande så berättar jag vad du behöver veta.

Allt gott!
Annette

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *