Lite vägledning för kommande vecka

Två mynt är veckans kort och ett kort som ofta talar om balans.

Vi ser hur kvinnan på bilden har två runda föremål, ett i vardera handen. Det viktiga här är inte vad det är för föremål. Det jag får berättat för mig är att det är två olika aspekter av samma mynt. Myntets två sidor. Det medvetna och det omedvetna. Det rent konkreta och det eteriska. Tanke och känsla. Drömmar och verklighet.

Vid en första anblick ser det för mig ut som att kvinnan är stressad men när jag tittar närmare och tonar in på henne får jag ett annat budskap. Hon är inte stressad, hon är istället djupt fokuserad. Det hon fokuserar på är att få de båda föremålen att gå i en harmonisk bana. Just nu är de lite bångstyriga men hon kommer att få dem att komma i takt med varandra.

Sök balansen

Kortet berättar för mig att det denna vecka är viktigt att du söker balansen mellan dina olika ytterligheter. Det är där du finner din egen sanning. När du utgår från din egen sanning kommer dessa två föremål att röra sig i en lugn, skön och harmonisk bana där du får in i ditt liv det du mår bra av och behöver.

Mina guider säger att du denna vecka ska fokusera på din kropp. Lyssna på din kropp och ge den det den behöver för att må bra. Det som gör den lycklig. Våra kroppar är väldigt kloka och vet ofta mer än oss så ställ frågor till din kropp och lyssna på dess svar.

Samtidigt som du fokuserar på din kropp ska du göra som kvinnan på bilden. Balansera dina tankar, dina känslor, det medvetna och det undermedvetna. Centrera dig och titta på vad du har i ditt liv som känns bra och på vad som inte känns bra. Vad kan du göra för att förändra det som inte känns bra? Är det något rent praktiskt eller är det dina tankar som behöver ett lyft?

I morgon den 8:e augusti når lejonportalen sin topp. När det är lejonportal och andra stora energipåslag kan det vara lite extra klurigt att komma i kontakt med sitt innersta så var noga denna vecka med att stanna upp och känna efter så att du följer din själs stig.

Med detta vill jag önska dig en härlig vecka och om du vill prata med mig personligen når du mig på Tarotguiderna enligt schema.

Allt gott!

Annette

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *