Ett kort inför veckan som kommer

Ojojojoj det händer grejer nu, vilken start på detta år! Först fick vi fortsätta med det livsavgörande val vi påbörjade sista veckan i 2021, sen fick vi storstäda, rensa i tankarna, rensa bort alla idéer och föreställningar vi inte längre vill ha, och nu kommer den stora frigörelsen! Det är nämligen så Tornet känns denna gång. Som frigörelse.

Tornet besökte oss för några veckor sedan också och då kom det med en ganska skakig energi. Då visade det att något troligen skulle hända som skakade om oss ganska rejält.
Denna gång kommer det med en gladare och mer frigörande energi. Antagligen inte helt lätt eftersom vi ofta känner ett motstånd mot förändring. Men belöningen är verkligen värd ansträngningen. Lite som när du under lång tid efter jul haft julsakerna framme eftersom du inte orkat plocka undan dem. Nu plockar du ner dem, lägger dem i en låda som blir jättetung. Du lyfter upp den supertunga lådan på hyllan och andas sedan ut när det är klart. Du känner hur energin i ditt hem förnyas och börjar snegla på de där tulpanerna i blomsteraffären. Är det inte dags att plocka in en bukett nu snart?

Så vad säger detta om veckan som kommer?

Min känsla denna gång är att en stor tung mantel lyfts av dig. OM du vill. Du har möjligheten nu att klä av dig en roll som varit ganska tung att bära. Ofta när Tornet kommer på besök känns livet som sagt skakigt men denna gång känns det inte så skakigt. Jag tror mer att det kan kännas märkligt att inte ha den tunga manteln att bära. Du har burit den så länge. Vem är du utan den? Prova att ta några danssteg och se om du kanske flyter fram med en helt annan lätthet än du kunnat innan. Lita på att det tunga du så länge burit på nu lämnar dig för gott och agera utifrån det.

Om du vill prata med mig på Tarotguiderna hittar du mitt schema här. Mitt agentnummer är 138#.

Med det önskar jag dig en riktigt fin vecka!

Med värme Annette

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *