Var ärlig mot dig själv och andra

Jag brukar försöka hålla mig ifrån diskussionerna som pågår nu eftersom de i mina ögon inte leder till något mer än ovänskap och otrygghet. Båda sidor har en egen agenda och går ofta över lik för att få rätt. Jag har valt att istället fokusera på det som höjer och lyfter. Min mission är att hålla energin för människor så att de kan hitta sina egna vingar och flyga högt, högt ovan både tallar och granar. Jag gör det genom målningen och genom min mediala vägledning/healing. Vad jag blir visad om och om igen är att syftet med allt som sker är att vi ska gå inåt och lära känna vår egen sanning. Följa våra hjärtan och vår egen intuition. Det är så vi läker vår jord, ett steg i taget.

Manipulation

Men, jag är ju också en nyfiken själ och oftare än jag skulle vilja “råkar” jag komma över information jag egentligen inte vill ha. Idag var det ett klipp med en psykolog. Jag blev så illa berörd att jag blev fysiskt illamående och därför skriver jag om det här i bloggen.
Jag ska inte gå in på några detaljer men det han i princip sa var att man genom att låtsas lyssna på den man vill övertyga om något kan få dem att slappna av. När de slappnat av är de sedan lättare att övertyga om att göra som vi vill att de ska göra. Det här är alltså en psykolog som har som jobb att hjälpa människor att läka. Han lär ut att vi ska manipulera våra vänner och vår familj till att göra som vi vill att de ska göra. Det är inte att hjälpa till att läka. Tvärtom. Att hjälpa någon att läka är att hålla space så att personen i fråga själv får hitta sina svar.

Är det en sån värld som han presenterar vi vill ha? Inte jag.

Våga väx dina vingar

Därför vill jag uppmana dig att alltid vara sann emot dig själv. Om något du hör inte känns sant i ditt hjärta, då är det inte din sanning. Väx dina egna vingar och flyg högt ovan molnen. Ibland krävs det massor av mod att våga det, men gör det ändå.
Om någon annan har en annan syn på något än vad du har, tillåt dem att ha det, håll space för dem att ta sina egna beslut och att växa sina egna vingar att flyga med. Även det kräver en del mod. Våga.

Moonwalk

Målningen på bilden har många bottnar men en av dem är just tillit. Moonwalk är kvinnan med det stora ansiktet i målningen. Hon har gått igenom mycket svårt och har inte helt lätt med tilliten. Till vänster står en annan kvinna och målar fram henne ur skuggorna. Moonwalk är lite tveksam men hon känner ändå att hon kan lita på kvinnan och kommer därför fram mer och mer. Om kvinnan som målar skulle svika henne kan det hända att hon aldrig mer vågar komma fram ur skuggorna. Det kommer inte att hända eftersom kvinnan till vänster är Star och Star är ren kärlek. Ren kärlek sviker aldrig. Var som Star.

Med det vill jag önska dig en riktigt fin vecka!

Med värme
Annette

2 kommentarer

    • Det gör mig glad 😀 Jag blir mer och mer förtjust i den själv <3
      Glad Alla Hjärtans Dag till dig <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *