En kvinna vill visa sig

teckningI fredags kväll kände jag hur det började dra i mig för att teckna. Jag tecknar inte så mycket i nuläget utan använder mest färgerna som uttryck, så att det drog i mig efter att teckna förvånade mig. Men jag satte mig ner med ett block och en penna och ett ansikte trädde fram. Det var ett ansikte som visste hur det skulle se ut. Det var bara att hänga med med pennan. Det blev en skiss och vi får se om jag gör något mer med den eller om det får räcka att den kom igenom som ett budskap.

Som ni ser var det en kvinna som ville visa sig. Hon har ganska spetsiga öron och jag fick rätta till dem lite efter att jag fotat bilden. Hon var inte helt nöjd med bilden. Även hennes huvud är spetsigt under hästsvansen men det kan man ju ana på bilden. Hennes energi påminner mig om Ashtars energi men mer feminin. Hon sade till mig att hon är befälhavare på en flotta. Mer har jag inte fått fram om henne och när hon fått visa sitt ansikte trädde hon tillbaka. Jag känner hennes energi omkring mig när jag skriver men inte så tydligt som när jag tecknade henne.

Om du frågar henne kanske hon berättar något för dig 😀

Jag ska vara med på Harmonimässan online nästa helg och jobbar nu för fullt med att få mina föredrag och mina erbjudanden på plats. Målningen har liksom hamnat lite i bakvattnet den sista tiden och jag hoppas att det ska bli tid framöver för mig att gå in i min målarbubbla igen. Jag börjar längta efter den.

Med det så önskar jag dig en fin vecka!

Med värme
Annette

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *