Hej bloggen!

För mig gäller att jag bara kan färdas på stigar som har hjärta, vilken stig som helst bara den har hjärta. Den följer jag och den enda värdiga utmaningen är att följa den i hela dess längd. Och där färdas jag fram medan jag ser och ser och mister andan”

Detta är en dikt från Don Juan i en av Carlos Castanedas böcker. Första gången jag läste den klickade det till i mig och jag kände det som att orden var skrivna till mig om mig. Så känns det fortfarande. Jag jobbar som healer och transformativ vägledare, målar intuitiva tavlor och håller kurser i kreativ transformation. Sedan 2018 jobbar jag även på Tarotguiderna där du är hjärtligt välkommen att ringa mig. Min kod där är 138#.
Min passion i livet är färger och transformation. Mina guider svarade mig, när jag för många år sedan frågade vad jag egentligen är här på jorden för att göra, att jag är en transformator, en ensam vandrare som bor i mellanrummet. Det betyder att mitt liv har varit en lång vandring mellan olika sammanhang och grupperingar. Min vandring har gått från ett helt vanligt liv i en mindre ort i södra Norrland till ett helt vanligt liv i Stockholm till ett inte helt vanligt liv på resande fot i själens olika skrymslen och vrår. Min själsliga resa har tagit mig runt i världen och har lett mig till flera spännande möten. Här i bloggen kommer jag att dela mina tankar och reflektioner tillsammans med berättelser ur mitt liv.

annette

En kommentar

  1. Hej, Det här är en kommentar.
    Gå till sidan för kommentarer i adminpanelen för att komma igång med moderering, redigering och borttagning av kommentarer.
    Kommentarsförfattares visningsbilder kommer från Gravatar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *