Lite vägledning inför kommande vecka

Tarot Son of earthSon of Earth kommer och berättar för oss att vi denna vecka får skörda det vi sått. Han bär på sin korg med frukt och han känns lycklig och avslappnad. Lite trött eftersom det har varit ett hårt jobb både att så och att skörda.

När jag tittar på kortet får jag nästan känslan av att han fått skörda mer än han hade väntat sig. Han visar mig hur han är väldigt stolt över vad han lyckats med men att han är lite blyg. Han vill gärna visa upp vad han skördat och bjuda alla sina nära på de saftiga frukterna men det är något som får honom att stanna upp på sin väg. Det är som att han är lite tungsint mitt i glädjen, som att han inte riktigt kan tänka sig hur det skulle kunna vara att faktiskt vara så rik att han kan dela sin rikedom med sina nära. Jag upplever att han gråtit många tårar över att hans liv varit tufft. Nu är det hans tid och han behöver våga ta steget fram och visa vad han har att ge.

Han är en klok man och han vet att allt blir godare när man delar med sig och han är en generös person så han kommer till slut att våga. Han behöver bara göra lika som kvinnan från förra veckan, hon som vävde en väv av det gamla för att låta fåglarna sprida ut fröna i världen. Hon klappade sig själv på axeln och var stolt över att hon kommit så långt. Det behöver han också göra. Jag ser hans leende spricka upp när han hör vad jag säger. Han förstår och kan känna att han är värd det allra bästa i sitt liv.

Jag får se hur han lyfter sin fot ur en stövel som sitter i marken. Det går lätt att ta ur den ena foten ur dess stövel men den andra foten sitter lite hårdare fast i sin stövel. Han får kämpa ett tag men till slut släpper även den. Han kan nu springa barfota bärande sin fruktkorg.
Det är roligt att titta på honom för han är så glad och det är som att han tappar massor av år, han blir yngre , nästan som en liten pojke. Det är hans energi som skiftar när han släpper taget om det gamla och istället njuter av allt han har skapat, tillåter sig att känna glädje.

Den gamla mannen från någon vecka sedan står bredvid och skakar på huvudet, han förstår sig inte på den här glada, lyckliga pojken. Han vänder sig om och går iväg och då får jag se hur han löses upp i ett rökmoln. Han är ingen levande människa, det är mer som att han hängt kvar en stund på övertid men att han nu fick nog och gav upp om jordborna. Glädje och lycka var inte riktigt hans grej.

Jag tolkar detta som att du denna vecka kommer att få skörda det du tidigare sått och att du ska dela med dig till andra. Var inte blyg, du duger som du är och du är värd det allra bästa <3 Det ser ut som att du ger och ger och ger men inte lika lätt tar emot det som ges till dig. Öppna upp och ta emot det du får. Det du önskar dig.  Låt det du inte önskar dig gå.

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka!

Vill du prata med mig finns jag enligt schema på Tarotguiderna.

Allt gott!
Annette

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *