Tornet visar vikten av att lita till intuitionen

Jag har precis flyttat och har haft problem med att få igång mitt internet. Jag har slitit mitt hår och släppt taget om vartannat. Idag visste jag att jag måste ordna detta så jag kan börja jobba igen.
Jag tog ett kort på morgonen för att se hur det skulle gå, om jag skulle få igång det eller inte. Jag fick lite hicka när jag såg vilket kort jag fick…. Tornet :-O För dig som inte känner till tarotkorten så står tornet generellt och väldigt kortfattat för något som raseras.
Min fösta tanke var att attans då, det kommer inte fungera, jag kommer  behöva köpa en ny router. Men om du tittar på kortet ser du att där är en blixt som slår ner i tornet och när jag tittade på den såg det ut som att den fick liv. Det kändes nästan som att jag fick en stöt när jag tittade på den och då förstod jag att idag kommer jag att få igång mitt internet. Och mycket riktigt, nu fungerar det hur fint som helst 😀

Hade jag trott på det jag såg vid första anblicken hade jag trott att det skulle bli något jobbigt av denna dagen men eftersom jag lyssnade på min intuition som sa att det fanns något mer än det uppenbara i kortet så fick jag den sanna betydelsen för kortet just idag. Så är det i livet också, saker kan se ut på ett visst sätt när man tittar snabbt men om man tittar en gång till ser man något mer, kanske något som ger en annan betydelse till det vi först såg eller något som ger en djupare förståelse till det vi såg.

Med det önskar jag dig en riktigt fin vecka!

Jag finns på Tarotguiderna denna vecka
Onsdag 12-13, 19-21
Torsdag 12-14, 19-21
Lördag 10-13
Söndag 18-21
Välkommen att ringa mig om du vill ha min hjälp <3

Med värme
Annette

annette

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *