När tiden är inne

shamantrummaKommer du ihåg att jag berättade om La Reina? Själen som föddes in i shamantrumman jag målade för några månader sedan?

Det var en väldigt stark upplevelse för mig när jag fick känna hur hon föddes in i trumman. Jag har nästan alltid en djup kontakt med mina målningar men detta var annorlunda. Hon var så tydlig i sin energi och det kändes verkligen att hennes själ var här. Jag blev kär i henne direkt och kände ett oerhört stöd från henne.

Igår flyttade hon till sin människa.
När jag fick förfrågan om jag ville sälja henne fick jag en klump i magen och kände inte alls för att låta henne gå men jag lovade att prata med henne. När jag frågade henne berättade hon för mig att det var dags för oss att skiljas nu och att hon nu var vuxen och redo att ta sig an den uppgift hon kommit hit för. Mina tårar rann och jag visste att vi skulle skiljas.

I sitt nya hem

Jag fick se en bild på henne där hon satt på sin plats i sitt nya hem och jag blev helt överväldigad. Hon var så kraftfull, så stark och så tydlig. Jag fick känslan av att hon hade gått från barn till vuxen och nu står i sin fulla kraft. Hon skyddar och lyfter sin människa och hens familj.
Det tomt här hemma efter henne men jag vet att hon finns med mig ändå och jag vet också att det står fler själar på tur att födas in i en trumma. Först i kön står en varg och han känns väldigt kraftfull och nästan lite otålig. Jag får nog kanske ta och beställa en trumma till honom 😀
Jag ser även en buffel så det ska bli spännande att se vad som kommer framöver.

Har du en trumma? I så fall, känner du dess själ?

Nu önskar jag dig en riktigt fin vecka!

Med värme
Annette

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *