Det rörde sig i min mage

Jag låg på stranden och var i ett tillstånd någonstans mitt emellan meditation och slummer när jag började känna hur min hals blev längre. Det var som om kotorna särade på sig och det blev längre mellanrum mellan dem. Det väckte så klart min uppmärksamhet och jag scannade av min kropp.
När jag scannade lade jag märke till att det rörde sig i min mage. När jag gick in och tittade på vad det var som hände såg jag en lång slank kvinnokropp börja veckla ut sig. Det såg ut som om hon legat därinne hopkrupen såsom bebisar gör i magen. Skillnaden var att hon var så väldigt mycket längre än en bebis så det såg ut som att hon legat hoprullad i flera varv. Som en kanelbulle.

Nu var hon i alla fall redo för att lämna det trygga utrymmet i min mage och jag fick se mer och mer av henne. Hennes energi var så ren och så kärleksfull. Hon kändes väldigt sårbar och jag kände det som om jag hade skyddat henne tills energin på jorden var tillräckligt hög för att hon skulle kunna överleva. Hon vecklades ut i sin fulla längd och steg utanför min kropp. Hennes ben och fötter satt dock fortfarande kvar i mina lägre chakran och hon är fortfarande kopplad till mig. Hon har ännu inte berättat för mig vem hon är och varför hon vilat i min kropp. Jag har mina aningar, men aningar är bara aningar och det ska bli spännande att få höra henne själv berätta vem hon är och varför hon är här.

Med denna lilla berättelse vill jag önska dig en riktigt fin vecka!

Med värme
Annette

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *